Élet-Stílus

Gyulladásnak hitték a gégerákot

Halálfélelem helyett éktelen harag lett úrrá Michael Douglasen, miután közölték vele, hogy torokrákban szenved.

Igen, tudjuk: Michael Douglas gégerákja lerágott csont. Egyrészt mert már nem is beteg, másrészt mert már mindent tudni lehet róla, többek között azt is, hogy állítólag orális szex miatt kapta el.

Azt azonban eddig még nem lehetett tudni, hogy a népszerű színészt sokáig félrekezelték: egész pontosan 9 hónapig és azzal hitegették, hogy egyszerű torokgyulladása van. A Házipatika cikke így ír a félrekezelésről:

“Michael Douglas, aki eredetileg fogfájással ment a rendelőbe, úgy vált meg egykori orvosától, hogy “nem válogatta meg a szavait”. “Egyáltalán nem féltem a haláltól, mert annyira mérges voltam minden orvosra” – emlékszik vissza a színész.

“Ha az ember elmegy orvoshoz, méghozzá egy jó hírű szakemberhez, aki azt mondja, nincs nagy gond, miért ne hinne neki?” – kérdezte magától Douglas, aki kilenc hónappal később is fennálló fájdalmai miatt elment egy másik specialistához. Ő azonnali biopsziát javasolt, két nappal később pedig megvolt a rákos diagnózis.

Nem sokkal később, egy New York-i kórházban kiderült, hogy a színész a legelőrehaladottabb negyedik stádiumban van. “Majdnem leestem a székről. Az ötödik stádium a temető. Már diónyi méretű volt a daganat” – emlékszik vissza a híresség, aki hozzátette: rövid úton megvált a rossz diagnózist felállító szakembertől.”

Kíváncsi a történet folytatására, szeretné tudni, minek köszönheti gyógyulását a színész? Olvassa el a Házipatika oldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik