Élet-Stílus

Túl fiatal modellkedni a 49 éves nő

modell (modell, )
modell (modell, )

A fehérneműmodell azt mondja, csak akkor kapna munkát, ha idősebbnek nézne ki.

A környezete, a barátai, a családja irigyli őt szerencsés génjei miatt, a 49 éves Carolyn Brennan mégis a világ legszerencsétlenebb nőjének érzi magát. Mindezt azért, mert az egykori fehérneműmodell így, az ötödik x-hez közeledve már nem kap munkát. Az ok egyszerű: a szexis, fiatalos darabokhoz túl öreg (a születési ideje szerint legalábbis), az idősebbeknek készülő holmikhoz meg túl fiatal (a kinézete szerint).


Túl fiatal, hogy idős modell legyen
Forrás: Northfoto

A Leicesterben élő nő, aki egyébként 20 évig folyamatosan kifutón volt, 12 hónapja nem kap érdemi munkát, és érthetően kétségbeesett. „Folyton elutasítanak, mert azt mondják túl fiatalnak nézek ki a koromhoz képest” – panaszolta, majd hozzátette, kétségbeejtőnek tartja, hogy a divatipar egész egyszerűen megfeledkezett azokról a nőkről, akik közel járnak az 50-hez, de nem akarnak kardigánt és bő nadrágokat hordani.


Nem készült fel, hogy idős legyen
Forrás: Northfoto

„Az ügynökségek egy része azt mondja, úgy nézek ki, mintha még csak 20 lennék. Könyörgöm, akkor miért nem adnak munkát a fiatalok között?” – tette fel a kérdést Carolyn, aki hetente öt edzéssel tartja formában magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik