Élet-Stílus

Megszökött, és hazament a bölcsiből a 2 éves

Nyitva maradt az egyik ajtó, a kicsi azon keresztül lépett meg.

Még csak egy napja bölcsis, máris hatalmas kalandban volt része a mindössze 2 éves Louise Hiltonnak. A brit kislány ugyanis kihasználva a felügyelők figyelmetlenségét, egy nyitva felejtett ajtón át kiszökött az épületből, hogy aztán a forgalmas kis utcákon és egy hídon végiggyalogolva a frászt hozza mit sem sejtő anyukájára.

„Teljesen egyedül jöttem haza, ugye milyen nagy lány vagyok?” – mondta kővé dermedt anyukájának, aki az eset után úgy döntött, nem engedi vissza a kicsit a bölcsibe. „Azt akarom, hogy nekik is összeszoruljon a gyomruk, úgy, ahogy nekem is összeugrott, amikor megláttam a csöppnyi lányomat az ajtónkban.”


Egyedül ment haza a bölcsiből
Forrás: The Daily Mail

Az út egyébként a bölcsőde és Hiltonék otthona között gyalog mindössze 15 perc, persze egy 2 éves kislánynak csupa veszély: száguldozó autók, érdekesebbnél-érdekesebb színek, formák, állatok. A felbőszült édesapa, a 30 éves John Hilton szerint a házuktól néhány méterre például van egy csatorna, amibe a lánya minden alkalommal megpróbál beleugrani, valahányszor együtt sétálnak. “El se merem képzelni, mi lett volna, ha ezúttal is így tesz” – mondta.

A cheshire-i Windmill Hill bölcsőde egyelőre semmilyen formában nem kommentálta az esetet, még a szülőktől se próbáltak meg elnézést kérni, de állítólag már vizsgálódnak és keresik a felelőst.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik