Élet-Stílus

54 gyereke született egy arizonai férfinak

gyerek (gyerek)
gyerek (gyerek)

Még 74 éves korában is nemzett egy kislányt.

Az arizonai Samuel Whitney néhány hete halt meg, 87 éves korában. A környezete csendes és visszahúzódó embernek ismerte, ám hamar kiderült, a jó öreg Samnek volt egy másik élete is. Erre mostohalánya, Lexie Woods döbbent rá, amikor átnézte nevelőapja hagyatékát.

„Találtam nála egy doboz, 100 milligrammos – a lehető legerősebb – Viagrát, és rengeteg születési bizonyítványt” – mesélte a nő a Daily Newsnak. Ahogy később kiderült, Samuelnek több tucat különböző nőtől, több tucat gyereke született: az utolsó lányát 74 évesen nemzette.


Több mint félszáz gyermeket nemzett
Fotó: New York Daily News

Lexie, akinek édesanyjával Samuel 17 évig élt együtt, elmondta, nem haragszik nevelőapjára, sőt, a célja most az, hogy összehozza a „családot”, ezért fejébe vette, hogy felkutatja Sam összes élő gyermekét. Hozzátette: „Bár a biológiai apám még él, őt sosem fogom apámnak tekinteni, hiszen sosem foglalkozott velem, míg Samuel lányaként szeretett és törődött velem, ezért tartozom neki ennyivel.”

Az asszony egyébként nevelőapja legfiatalabb, 13 éves kislányát már a gyámsága alá is vette, és felvette a kapcsolat további öt féltestvérével, de mint mondja, még nem akar megállni. „A célom az, hogy egy szép napon mind az 54 testvér egy helyen gyűljön össze.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik