Élet-Stílus

A pornósztárok szerint ilyen a valódi szex

Köze nincs a pornóhoz, se a színészi teljesítményhez.



Azt, hogy a pornófilmekben látott „akciók” valójában köszönőviszonyban sincsenek azzal, ami a hálószobákban valójában történik, legbelül mindannyian tudtuk. Ám úgy tűnik, vannak dolgok, amiket nem árt kimondani, és ismételni, ha kell többször is, hogy még csak véletlenül se legyenek irreális elvárásaink.

Ezzel a céllal készült és került a YouTube-ra ez a kreatív kisfilm, ami meglehetősen szemléletesen vázolja a különbséget a pornós szex és a valódi szex között. Hogy csak néhány fontosabb tényt ragadjunk ki a videóból:

  1. Szemben azzal, hogy egy átlagos pornósztár átlagos péniszmérete valahol 15 és 23 centiméter között mozog, a „civil” férfiak jelentős részénél ez a szám 13 és 18 centiméter. Igen, ennyi, még akkor is, ha a magyar férfiak az átlagosnál valamivel jobban „fel vannak szerelve”.

  2. Vagy: míg egy átlagos párnak legalább 10-12 perc kell ahhoz, hogy belemelegedjen a történésbe, a pornósztárok gyakorlatilag bármikor, azonnal harcra készek.

  3. Arról már nem is beszélve, hogy a pornófilmek férfi főhősei látszólag gyakorlatilag bármeddig képesek orgazmus nélkül szexelni, míg a civil férfiak 75%-a 3 percen belül elélvez.

No, ez a kisfilm bírta rá a Huffington Post szerzőit, hogy leteszteljék az állításokat, méghozzá igazi pornósztárokkal, akik bármilyen meglepő, ugyanígy vélekedtek a témáról.

Jincey Lumpkin szerint például a pornó valójában nem más, mint kamerának pózolás, összevágott jelenetek tömkelege és képmutatás. Nina Hartley osztotta kolléganője véleményét, hozzátette, a pornó fizetett, profi színészek munkája, semmi köze a valósághoz, így szabálykönyvnek tekinteni öreg hiba. Szerinte az, ha az emberek a pornóból tanulnak meg szexelni, az ország szegényes szexuális képzettségét minősíti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik