Élet-Stílus

26 éve nem beszél a feleségével, mert fél tőle

Az asszony tévéstábbal próbálta rávenni a férjét, hogy végre szólaljon meg. Rosszul sült el.

A gyári munkásként dolgozó, shenzheni nő végső kétségbeesésében kérte a Metropolis című műsor stábjának segítségét. Mrs. Zhang hiába él ugyanis elméletileg házasságban, férje és négy gyermekének apja, Mr. Zeng már több mint negyed évszázada hozzá sem szólt. Külön lakásban élnek, az asszony saját bevallása szerint még azt sem tudja, hol dolgozik az ura.

A riporterek örömmel vállalkoztak a feladatra, azt hitték könnyű dolguk lesz. Csakhogy az amúgy rendkívül zárkózott és súlyos kisebbségi komplexustól szenvedő Mr. Zeng a riportereknek is csak alig-alig válaszolt, a feleségéhez pedig továbbra sem szólt egy szót sem. Még akkor sem, miután az asszony a kamerák előtt esett térdre ura előtt, könyörögve azért, hogy váltson vele néhány szót.


Az asszony nem bírta tovább, 26 év után beszélni akart urával – Fotó: The Nanfang

Az asszony először arra gyanakodott, férje azért bünteti hallgatásával, mert évekkel korábban ideges lett rá, amikor elvesztette két ujját egy láncfűrészbalesetben, ám később kiderült, a férj valójában azért hallgat, mert fél az asszonytól és annak dühkitöréseitől. Mint mondta, az asszony “gyakran nagyon nyersen beszél”.

Ezt követően fény derült arra is, hogy miután Mrs. Zhang és Mr. Zeng összeházasodott, az asszony gyakran járt éjjel szórakozni úgy, hogy nem ment haza. A férj egy falubelitől azt is megtudta, hogy az asszony ilyenkor más férfiak társaságában múlatta az időt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik