Élet-Stílus

Nézze meg a tavalyi év legjobb esküvőfotóit!

az év esküvőfotósa pályázat (az év esküvőfotósa pályázat)
az év esküvőfotósa pályázat (az év esküvőfotósa pályázat)

Kíváncsi, miért jó a kutya az esküvőn, vagy arra, hogy lesz a lépcsőforduló a legszebb díszlet? Nézze meg!

A Pillanart Magyar Esküvőfotós Szövetség – hagyományt teremtve – 2013-ban immár másodszor hirdette meg pályázatát azoknak a fotográfusoknak, akik az esküvőfotózást újszerűen és kreatívan művelik.

Az országban egyedülálló pályázat célja egyrészt az, hogy bemutatkozási lehetőséget adjon az alkotóknak, másrészt az is, hogy elismertté tegye a fotográfián belül azt a műfajt, ami a legtöbb fotográfust foglalkoztatja. A 2013-as pályázatra nyolc kategóriában lehetett képeket küldeni, és ahogy az várható volt, a legtöbb fotó a „Kreatív páros” kategóriába érkezett.

A pályázat fődíját a legkiemeltebb teljesítményt nyújtó pályázó, Kummer János kollégánk nyerte el, ezzel ő lett az Év esküvőfotósa, az „Év esküvőfotóját” Tamás Pál készítette, az „Igen” kategóriában Buknicz Tímea, míg a „Kreatív páros” kategóriában Herczeg Zoltán diadalmaskodott. A győztesekkel ide kattintva olvashat interjút.

A legjobb képeket egy kiállítás keretében önök is megnézhetik, amely ma nyílik Budapesten, a Westendben. Válogatásunkat a legjobb esküvőfotókból pedig a képre kattintva nézheti meg!


A képre kattintva galéria nyílik!
Fotó: Kummer János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik