Élet-Stílus

Kicsoda ByeAlex öltöztetőnője?

Nem tudjuk, Kurth Judit-e az ő kedvese, de az biztos, hogy olyan lány, aki kedves pólókat ad rá.

Itt – kellene, hogy legyen – a nyár, a fő pólószezon, így a vonatkozó fiatal hazai divatmárkák közül most a mókás-játékos egyedi mintás pólóival hódító Berry.Berry-vel ismertet meg bennünket a ruházati vállalkozás gazdája és mindenese, a korábban néhány hazai zenekar klipjén is dolgozó grafikus, Kurth Judit.

BERRY.BERRY

Magunkról: Gyakorlatilag nem ruhamárkának indult a Berry.Berry, hanem grafikai projektnek, ami klipekkel , lemezborítókkal, illusztratív munkákkal foglalkozik. Aztán jött az ötlet, hogy mi lenne, ha ez a stílus ruhákon, kiegészítőkön is megjelenne, így tovább népszerűsítve a grafikákat. Pólók, atléták, tunikák, párnák, párnahuzatok adják a termékskálát, mindig mindenből limitált mennyiség, 10-30 darab készül és utána már nem is nagyon van belőlük.

Mióta: 2011 nyarára tehetők az első szárnypróbálgatások a pólózás irányába, majd 2011 decemberében létrejött az első “kollekció” 2 darab mintával.

Kik: Ez egy egyszemélyes történet, én egymagam csinálom.

Kiknek: Mindenkinek szól, aki szereti az állatokat, a természetet, vagy csak egyszerűen megtetszenek neki a minták. Nincs meghatározható réteg, akiknek kedvezni szeretnék.

Inspirációk: Óriási inspiráló erő a természet, talán ez a legnagyobb! Természetesen vannak alkotók, akiket nagyon szeretek és példaként járnak előttem, ilyen Julia Pott vagy Drew Milward – és még számos tehetséges grafikus.

Kíváncsi, milyen anyagokat használnak és azt, hogy mennyibe kerülnek a pólóik? Kattintson!

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik