Élet-Stílus

Belehalt a barnulásba

szolárium (szolárium)
szolárium (szolárium)

A 26 éves lány megszállottja volt a testszínének.

Bár édesanyja többször is megpróbálta lebeszélni, Jenna Vickers hajthatatlan volt szoliügyben. Igazi megszállott volt, strandszezon előtt hetente többször is járt, mindezt a fehér bőre miatt, ami nagyon idegesítette. Hogy végre legyen egy kis színe, az utóbbi néhány hónapban Jenna az interneten mesterséges hormoninjekciót vásárolt magának, ami serkentette volna szervezetében a pigmenttermelést.

Édesanyja szerint mielőtt összeesett volna a kedvenc szoláriumában, azelőtt beinjekciózta magát, a Twitteren pedig arról lelkendezett, hogy a szernek nincsenek mellékhatásai. Néhány óra múlva mégis eszméletlenül találtak rá a szoláriumban, kórházba vitték, de segíteni már nem tudtak rajta.

Az orvosok és a családja úgy vélte, Jenna halálát az injekció okozhatta, ám a boncolás végül nem mutatott ki közvetlen összefüggést a mesterséges hormon és a halál oka (szívelégtelenség) között. A boncolást végző orvos szerint az injekció is okozhatta a halálát, de még ennél is valószínűbb, hogy Jennát a túlsúly vitte el, illetve az arra szedett fogyitabletták, valamint az elhízás miatt megnagyobbodott szervei

Azt édesanyja is elismeri, hogy lánya küzdött a túlsúllyal, de úgy véli, csakis az injekció ölhette meg őt. “Nem véletlen, hogy egész Nagy-Britanniában be van tiltva” – mondja.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik