Élet-Stílus

Erre gondolnak a nők az ágyban

Ahhoz hogy begerjedjenek, a nőknek kevés a férfiak látványa.

Oké-oké, persze fontos az is, de nem annyira, mint mondjuk a férfiaknak, akiknek már egy szép hosszú comb vagy egy csinos dekoltázs is elég ahhoz, hogy kedvet kapjanak. Hogy akkor mi indítja be a nőket? A michigani kutatók és 128 női tesztalanyuk szerint a nőknél a fantáziára kell alapozni: a szakember szerint ahhoz, hogy hangulatba jöjjenek, kis videókat kell lejátszaniuk a „lelki szemeik előtt”.

Az amerikai szakembereknek volt annyi idejük, hogy sorra vegyék minden résztvevő szexuális fantáziáját és ez alapján összegyűjtötték az öt legnépszerűbbet. Íme, a fordított sorrend:

5. Szex egy harmadikkal

Lehet, hogy a valóságban mereven elzárkóznak a harmadik játékostól (legyen az férfi vagy nő), ám a fejükben már nem ilyen kérlelhetetlenek a nők. Az ötödik leggyakoribb szexfantázia az édeshármas, ahol a nők többsége egy második férfiról fantáziál. Mert ki ne szeretné ugye, ha egyszerre ketten kényeztetik.


Forrás: Shutterstock

Még mielőtt azonban lerohanná az asszonyt, jó, ha tudja, ami a fantáziában vonzó, a valóságban nem biztos, hogy az.

4. A titokzatos megfigyelő

Még ennél is többen izgulnak a fejükben arra a tudatra, hogy valaki figyeli őket. Ez már csak azért is meglepő, mert ismerjük csak be, a valóságban már attól a gondolattól is kiver minket a víz, hogy valaki meglesett minket az öltözőben vagy a próbafülkében.

Bezzeg az agyban: minél inkább a figyelem középpontjába kerülhetünk, annál izgalmasabb a dolog.

3. Minél durvább, annál jobb?

Sok nő fantáziál szex közben arról, hogy épp megerőszakolják, vagy hogy ellentmondást nem tűrően leteperik, ám a valóságban egyikük sem vágyik arra, hogy kipróbálja mindezt.

2. Elcsábítva lenni

Az ezüstérmes szexfantázia az, amiben egy férfi szinte minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy elcsábítsa a nőt. Ez a fantázia – ellentétben az erőszakos változatokkal – teljesen ártalmatlan, a figyelemről szól és arról, hogy minden nő szereti, ha egyszerinek, megismételhetetlennek és isteninek tartják.

1. Szex egy idegennel

Igen, amire a legtöbb nő gondol szex közben, az egy vadidegen férfi. Legalábbis az amerikai kutatók szerint, akik úgy vélik, hogy az újdonság varázsa keveredve egy leheletnyi veszéllyel az, ami ellenállhatatlanná teszi a fantáziát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik