Élet-Stílus

Újra férfi akar lenni az átoperált nő

A 75 éves Gilian nem szeret öltözködni és sminkelni, ráadásul a családjával is megromlott a viszonya.

A férfit egykor Gary Nortonnak hívták, és 1989-ben operáltatta nővé magát, de már nagyon megbánta. Mint elmondta, valójában sosem akarta a nemváltást és ezért nem tudott megbarátkozni az új életével sem. Mostanra annyira megunta a sminkelést és a női ruhákat, hogy újra férfi szeretne lenni.

Az összezavarodott katona elmondta azt is, hogy már a műtét előtt is idegeskedett, valahogy úgy érezte, hogy hibát követ el, ám ekkor már késő volt. Nőként ébredt fel. Ezzel az átalakulással nem csak egykori életét, de családját is elveszítette: felesége még 1986-ban vált el tőle, de röviddel ezután négy gyermeke is otthagyta. A fia egyenesen undorítónak nevezte őt.

A brit nyugdíjas most újra váltani szeretne, 75 évesen: már eredeti nevét használja, női cuccait egy jótékonysági boltnak adta, és férfiruhát hord, de inkább bővebb fazonokat, amelyekkel eltakarhatja melleit.

A női hormonokkal régen leállt, most tesztosztront szed, és melleltávolító műtétre vár. Az orvosok viszont bizonytalanok azzal kapcsolatban, hogy mit is kezdjenek a nemi szerveivel.

Gary Norton azt mondta: később tanácsot szeretne adni azoknak, akik nemet akarnak változtatni, és nem akarnak akkorát tévedni, mint ő.

Arról, hogy Gary hogy nézett ki nőként, itt nézhet képeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik