Élet-Stílus

Tragédia lett az esküvőből

menyasszonyi csokor (csokor, )
menyasszonyi csokor (csokor, )

Egy philadelphiai hotelben látszólag ok nélkül esett egymásnak két teljesen különböző násznép. Egy ember meghalt.

A lagzin az indulatok a szemtanúk szerint azelőtt elszabadultak, hogy a második násznép megérkezett volna a philadelphiai Sheraton hotelbe. A feltételezések szerint az ifjú pár rokonai és barátai szólalkoztak össze, amit a lagzin bőven folyó alkohol csak súlyosbított, ám a veszekedésből csak akkor lett verekedés, amikor a szállodába megérkezett a másik, szintén alkoholittas násznép is.

Az egyik vendég, Max Schultz, aki az emeleten épp 15. születésnapját ünnepelte, és aki a hangzavarra lett figyelmes, a mobiltelefonjával rögzítette az eseményeket, a felvételen pedig jól látszik, hogy hosszú percekbe telt, mire a gumibotokkal és sokkolóval felszerelkezett rendőrök megfékezték a verekedőket. Egy alkalommal még a sokkolót is használniuk kellett.

A bunyó végén a rendőrök összesen három embert vettek őrizetbe, egyet – azt, akit csak sokkolóval tudtak megfékezni – hivatalos személy elleni erőszak miatt helyezték vád alá. És, ha mindez nem lenne elég tragikus egy olyan napon, aminek a felhőtlen boldogságról kellene szólnia, az eset halálos áldozatot is követelt. Egy 57 éves férfi – feltehetően az egyik menyasszony nagybátyja – ugyanis szívinfarktust kapott, és még aznap este meghalt a közeli kórházban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik