Élet-Stílus

300 méter magasban mondták ki az igent

Az esküvő után készült első képet a szikla tetején eddig több százezren nézték meg az interneten.

A sportbolond páros nem csak sziklamászásban vitézkedik, hanem futásban is: a férj, Bob Ewing például már több maratont is belefutott abba a cipőbe, amiben a nagy napon „oltár” elé állt. A feleségét se kell félteni, Antonie Hodge ugyanis a teljes menyasszonyi felszerelésében mászta meg a háromszáz méteres sziklát, hogy végre hivatalosan is igent mondhasson választottjának.

Bob annál a sziklánál kérte meg Antonie kezét, ahol később összeházasodtak, ám mint elmondta, a lánykérésnél még egyáltalán nem számított arra, hogy ide vissza kell majd jönnie. Miután azonban a lány igent mondott neki, azt is közölte, hogy ő márpedig csak és kizárólag ezen a sziklán hajlandó örök hűséget fogadni.


A szikla tetején mondták ki az igent – Forrás: Shine

Nem volt más választásuk, az esküvői ceremóniát kénytelenek voltak a vadonba szervezni. Az eredeti ötlet szerint az egész család megmászta volna a sziklát, de erről a fiatalok végül letettek, a kevés hely miatt. Egyvalakinek azonban ennek ellenére is megengedték, hogy velük tartson a sziklára, méghozzá a menyasszony édesanyjának, aki az újságírók kérdésére sem volt hajlandó elárulni a korát.

Antonie elmondta, hogy mindenképpen szerette volna, ha édesanyja elkíséri, és biztos volt benne, hogy probléma nélkül felmászik majd a sziklára, hiszen annyira jó erőben van. Így is lett. A mászásból kimaradt többi családtag nyugodt körülmények között, egy nappal később egy megismételt ceremónián lehetett tanúja annak, ahogy a fiatalok kimondják a boldogító igent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik