Élet-Stílus

Orosz Barbi könyörtelenül mustrálja a csajokat

Ahogy a művészettörténészek egy műremeket, olyan alapossággal veszik majd górcső alá a zsűritagok a 2012-es Beach Girl döntőjébe jutott versenyzőket.

A szigorú ítészek, – köztük Orosz Barbi és Hajas László – azt ígérik, hogy árgus tekintetüket egyetlen apró szépséghiba sem kerülheti majd el.

– Iszonyú kritikus vagyok, másokkal és magammal szemben egyaránt – bocsájtotta előre a Tűsarok műsorvezetője. – Egy hagyományos szépségversenyen is kifogástalanoknak kell lenniük a lányoknak. Ezen az augusztus 18-i megmérettetésen pedig a tökéletesség hatványozottan elvárás, hiszen egy falatnyi bikiniben a test legapróbb hibái is előjönnek, semmit sem lehet elfedni – magyarázta Barbi.

Ő már csak tudja, mit beszél, hiszen saját bevallása szerint 5 éves koráig olasz szépségversenyeken nevelkedett.
– Édesapám gyakran zsűrizett ilyen jellegű megmérettetéseken, így rutinos rókaként pontosan tudom, mire kell majd figyelnem. Fontos, hogy a nő fürdőruhában is épp olyan profizmussal és eleganciával tudja viselni és használni feminin eszköztárát, mintha csak estélyi ruhában vonulna. Az igazi nőről strand-szerelésben is sugározzon a magabiztosság és az a csipetnyi rafinéria, amivel nyomot hagy és csábít – sorolta.

Mindezek mellett Barbi szerint legfontosabb az a bizonyos kisugárzás, aminek hiányában egyetlen szépség sem viheti el a pálmát.

Egyetért ezzel hazánk egyik legnevesebb mesterfodrásza, Hajas Laci is, aki szintén ott ül majd a zsűri soraiban.
– Nyaraláskor, a feleségem mellett csak a szemem sarkából kukucskálom meg a legújabb bikini divatot, a Sun City strand szépségversenyén viszont hivatalból kell majd alaposan szemügyre vennem a hölgyeket – nevetett Laci. – A legfontosabb, hogy a lányok ne csak a szépségükkel, kifogástalan testükkel varázsoljanak el, de sugározzák magukból azt a bizonyos titkot, amitől igazi nőként működnek. Nekem fontos, hogy egy hölgy akkor is elegánsan és ízlésesen jelenjen meg, ha éppen nem az Operában, hanem a vízparton vonul. Nálam biztosan olyan szépség lesz a befutó, aki – akár picike, akár magas, akár dús idomú, akár kevésbé, de arányos. Számomra ez nagyon fontos – summázta a szakember.

A Beach Ball Pearty és Retrostar programok közé ékelt Beach Girl résztvevőinek tehát fel van adva a lecke. Egy biztos: azok a lányok, aki elég bátrak voltak, hogy bikiniben a kíméletlen ítészek előtt bizonyítsák szépségüket és megmutassák kendőzött bájaikat, nem csak a rengeteg nyereménnyel, de jókora adag önbizalommal is gazdagodnak majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik