Élet-Stílus

Lakatos Márk vendégének Zséda a példaképe

Császár Kata érzékeny, de belevaló 30 éves nő, akit eddig az összes barátja egy jobb nő miatt hagyott el. Ettől szeretne megszabadulni és persze a nagyon vastag combjaitól. Az Én is szép vagyok című műsorban Kata elképesztő átalakuláson ment át Lakatos Márk stylist és szakértő csapata segítségével.

A néhány nap múlva a harmincadik életévét betöltő Kata jelenleg marketingesként dolgozik, összetartó családban nőtt fel, nagy szeretetben. Azonban a magánéleti csalódások és szakítások miatt az internetes társkeresésbe menekült, mert a személyes ismerkedések alkalmával nem érezte sikeresnek magát a férfiaknál. A pasik szinte kivétel nélkül mindig – Kata szerint – sokkal jobb nő miatt hagyták el. Nincs önbizalma, nem tartja magát igazi nőnek, ezért kereste fel Márkot és csapatát.

Kata valódi problémája a vastag combjai és csípője, valamint az erősen pattanásos arcbőre. Combjára zsírleszívást kapott, az arcára pedig az új 4 in 1 arckezelést alkalmazta a szakértő, amitől a bőre ragyogó és sima, szinte új lett. Az arcfiatalítás egyik legújabb, forradalmian új kombinációja a négy lépésből (Jet Peel, kémiai hámlasztás, Drakula kezelés, derma-roller) álló kezeléssorozat, amely ideális a bőr feszességének javítására, különböző bőrhibák mérséklésére, eltávolítására.

Eddig vastag combjai miatt nem hordott szoknyát a 30 éves lány, azonban Márk rábeszélte erre, hiszen leginkább a szoknya az a ruhadarab, ami ápol és eltakar, valamint abszolút nőies viselet, főként tavasszal és nyáron igazán ideális.

Kata imádja Zsédát, mert szerinte ő egy igazi nő, nagybetűvel. Meglepetésként Márk meghívta az énekesnőt, hogy találkozzon vendégével és próbálja a női siker receptjével ellátni, erőt adni neki. A találkozás sírással végződött, de természetesen a meghatottság könnyei voltak ezek. Kata el akarja fogadni magát, és szeretne megtanulni nyitni az idegenek felé is, az új Császár Kata szerinte egy bomba jó, igazi dögös díva lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik