Élet-Stílus

Bújós filmek estére

Valentin-napra klasszikus és új romantikus filmeket gyűjtöttünk össze. Válasszatok egyet, vagy nézzétek meg mindet szerelmetekkel együtt!

Love story

Örök klasszikus. Talán elcsépelten hangzik a jelzős szerkezet, de erre a filmre mindenképpen igaz. Ha nem láttátok még, kötelező megnézni. Amennyiben volt már szerencsétek hozzá, sosem árt az ismétlés. Régi mozi, de a mondandója változatlan.

A szerelem hullámhosszán

Meg Ryan és Tom Hanks neve külön-külön is ígéret egy remek mozira, együtt azonban nem okozhatnak csalódást. Igazi szerelmi történet sok-sok bonyodalommal. Ha a két színészóriás nem lenne elég egy sikeres filmhez, a cuki kisfiúnál –, aki elvesztette édesanyját, s drukkol apja továbblépéséhez – nem kellhet több.

Hétmérföldes szerelem

A három film közül a legfrissebb alkotás. A távkapcsolatok nehézségeiről szól, ha ilyenben éltek mindenképpen nézzétek meg, amennyiben nem, akkor is, hiszen kiderül belőle, milyen szerencsések vagytok. A két főszereplőnek meg kell küzdeniük egymásért, főleg a távolsággal. Sikerül-e nekik? Lessétek meg a filmet és kiderült!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik