Élet-Stílus

Téli lábvillantás: harisnya minden időben

Ha télen sem szeretnél lemondani a szoknyás viseletről, akkor itt az ideje, hogy belebújj a szebbnél-szebb lábbelikbe. No de most nem holmi magas sarkúra vagy csizmára gondolunk, sokkal inkább egy mintás harisnyára, vagy egy szexi leggingsre.

Harisnya, leggings, vagy cicanadrág? A téli öltözékhez bármelyik dukál. A lényeg a tökéletes választás, hogy a térdig érő pulóverhez vagy a miniszoknyához tökéletesen passzoljon a választott lábmelegítő. A mintás textilek az idei szezonban is toplistásak, de az egyszerű fekete is tuti befutó.

Ha harisnya, akkor legyen színes

Harisnyát az év bármely szakában felvehetünk, de a téli viselet legyen egyedi és különleges. A fehérnemű boltok ma már szinte az összes színben kínálnak portékát, csak arra figyelj, hogy a választott kiegészítőn megjelenjen az aktuális öltözéked hangsúlyos árnyalata. Soha nem szabad ugyanis túlzásokba esni, a túl pepitás, és extravagáns minta csak egyszerű ruhadaraboknál kap hangsúlyt.

Szuper szexi leggings

A harisnyák mellett évek óta divatba jöttek újra a leggingsek. A szárán csipkézett, párducmintás, fényes hatású, koptatott, vagy éppen szaggatott ruhadarabok közül minden alkalomra találsz megfelelőt, akár diszkóba, akár a munkahelyre, akár csak egy baráti összejövetelre indulsz. És ami még nagyszerű benne, hogy csizma alá, vagy tűsarkú topánkához is felveheted.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik