Élet-Stílus

Így lehetsz vékonyabb rekordidő alatt

Még tartanak karácsonyi partik, de hamarosan itt az elő-, az utó- meg persze a valódi szilveszter. Ki ne szeretne minél csinosabb lenni?

Miközben egyre többször kell (érdemes) csinos/vadító/szexis ruhába bújni a különböző bulik kedvéért, már nincs idő nagy fogyókúrákra. Ám néha elég, ha egy-két trükköt bevet az ember, hogy ne érezze magát olyan teltnek. Hiszen amikor „kövérnek” hisszük magunkat, gyakran csak felfújódunk, és/vagy túl sok vizet raktároz el a szervezetünk. Íme, néhány tipp, amivel slankabbak lehetünk rövid vagy még rövidebb idő alatt.


A bulira épp formába lendülsz – Fotó: Shutterstock

1 nap – Könnyű diéta

Kövesd Jennifer Aniston és Liz Hurley módszerét: a nagy napon mellőzd a szénhidrátot, a sót és a tejtermékeket. Ugyanis ezek felelősek a testünk vízvisszatartásáért, illetve a tejtermékek lassítják az emésztést.

2-3 óra – Karcsúsító barnaság

Nem véletlenül kellett a sztároknak a szoliőrület után azonnal valami más, egészségesebb barnító ötlet. Jennifer Lopez is jól tudja például, hogy a napsütötte szín azonnal lecsal az emberről két kilót. Profik ráadásul a láb két oldalát például ügyesen sötétebbre színezik, hogy még vékonyabbnak tűnjön. Bár maga a felvitel nem tart sokáig, ne feledd, hogy a teljes hatás kifejtéséhez kb. 2-3 órára van szükség. Szalonban fellelt ár: Budapesten 3300 forint egy alkalom, Kecskeméten 3900 forint.


J. Lo önbarnítóva emeli ki és karcsúsítja híres idomait

60 perc – Változz múmiává

A mélytengeri iszap csodát művel, ígéri több szépségszalon is: az eljárás során minimum 15, de akár 30 centiméternyi össz(!) körfogatcsökkenést ígérnek, sőt egy kezeléssorozat végére akár 60-90 centi is felhalmozódhat. Ugyanakkor az Univerzális Kontúr-fáslizás nem jelent zsírveszteséget, hanem úgynevezett kötőszövet-tisztító eljárás, amely során a felesleges folyadéktól tudunk megszabadulni. A kezelés fellelt árai: Gyömrőn 1 alkalom+1 alkalom ajándék Hypoxi 15 ezer forint, Százhalombattán egy alkalom 26 500, háromalkalmas bérlet 75 ezer forint, Budapesten egy alkalom 17 ezer forint, háromalkalmas bérlet 45 ezer forint.

15 perc – Vegyél fürdőt!

Engedj fürdővizet a kádba, és adj hozzá egy csésze keserűsót, majd 15 percig áztasd magad. A magnézium-szulfát csodát tesz, kivonja a szervezetedből a vizet, és máris vékonyabb leszel. Állítólag Heidi Klum is előszeretettel alkalmazza ezt a trükköt.


Heidi fürdővel (is) tesz a karcsúságért – Fotó: AFP

5 perc – Sétálj!

Minden étkezés után sétálj öt percet legalább, ugyanis a mozgás segít a szervezetednek megszabadulni a felesleges levegőtől az emésztőrendszeredben.

Seperc alatt – Formáld magad fitté

A trükk, amit Bridget Jones is bevetett, de a világ legszebb női szintén gyakran lebuknak kivillanó nagyibugyikkal. Ugyanakkor, ha kellően okos vagy, a különböző bodyk között találni lehet igazán szexis darabokat is, hogy az esetleges szerelmi történet ne alakuljon morbid komédiává… Fellelt ár: Body Wrap The Pinup, Full Figure alakformáló fehérnemű 19 283 forint, Anita Mylena alakformáló fehérnemű alsó 12 591 forint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik