Élet-Stílus

Kutya lőtt vadászt

A halászcsizma kivédte a sörétek erejét, és megvédte a hűséges ebet a lelkiismeret-furdalás miatti letargiától.

Kacsavadászatra indult a 46 éves férfi, kedvenc kutyájával. Kezdetben minden úgy történt, mint máskor. Nem először élvezték együtt a természet nyugalmát és a vadászat szédítő izgalmát. Csónakkal keresték a megfelelő helyet, az amerikai egyesült államokbeli Utah állam egyik taván.

Egy sekély résznél kilépett a csónakból a férfi. Nem tudni mi járt a fejében, ám óvatlan volt, és fegyverét keresztbe fektetve hagyta a járműben, ebédje mellett. Az intelligens – bár nem kiképzett- kutyák jó szokásához híven a szemfüles eb is azonnal felkapta fejét, amint úgy látta, hogy a csalogató illatot adó csomaghoz büntetlenül hozzá lehetne férni. Talán még arra is gondolt, hogy ha szerencséje van, tekintélyes társa soha nem veszi észre, ha egy csipetnyit elcsen az ételből. Igaz, hogy úgy is kapott volna pár falatot, de egészen más, amikor az ember kutyája maga keresi meg a harapnivalót. Ám mint mindig, amikor görbe utakon jár valaki, jött az a „bárcsak soha ne történt volna meg.” A kutyának át kellett menni a puskán, és véletlenül rálépett, mégpedig úgy, hogy elsült, és farba találta gazdáját.

A férfin szerencsére csípőig érő, és nadrágnak is gigászi méretű halászcsizmája lifegett, amelynek anyaga elég vastag volt ahhoz, hogy tompítsa a 27 sörét becsapódásának erejét. A vadász nem szenvedett súlyos sérülést, sebei már gyógyulnak – adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

Kacsát egyébként nem lőtt aznap sem a vadász, sem a kutyája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik