Élet-Stílus

Maradék kaja és szexjáték: mit rejt a női táska?

Nem csoda, hogy a női táskák tartalmáról legendák keringenek. A nők egy része állítólag sosem takarítja ki.

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy egy jelenet mindenkinek megvan a női táskával kapcsolatban: hősnőnk idegesen toporog a bejárati ajtó előtt, matat a táskájában, miközben egymás után pakolja ki a táskájában lévő holmikat. Előkerül az esernyő, a pénztárca, a piperetáska, az uzsonna, sőt még a másfél literes ásványvíz is, majd ezt követően az utolsó utáni pillanatban, mielőtt a tulajdonos önkívületi állapotba kerülne az idegtől, nagy nehezen meglesz a kulcs is, ami természetesen – mint minden egy valamire való női táskában – az alján van.

Nos nincs ezen mit csodálkozni. Az AnjliLondon.com 500 nővel most készült felmérése szerint a brit nők 68%-ának például fogalma sincs arról, hogy a reggel sebtiben felmarkolt táskájában mi mindent cipel magával, aminek egyik legközvetlenebb oka az, hogy sosem takarítják ki. A váltás alsónemű, a hajvasaló és a parfüm a többségnél az alapfelszereltséghez tartozik, de a felmérés szerint sokan vannak azok, akik plüssállatokat (7%) vagy szexi játékokat (2%) pakolnak a táskájukba, és olyan is akadt, aki egy alapos takarítás után romlott ételmaradékot talált.

Érdekes, hogy a tárgyak halmozása elsősorban a nőket érinti: a táskájuk inkább alkalmas arra, hogy válogatás nélkül dobáljanak bele hasznosnak tűnő dolgokat, mint a férfiaké. A többség legelőször akkor szembesül azzal, mennyi kacatot hord magával, amikor eltűnik valamije és emiatt ki kell pakolnia ez egész táskát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik