Élet-Stílus

Divatba jönnek a koszorúslányok

Pippa Middleton hátsóját koszorúslányként fedezték fel a szemfüles fotósok, most pedig Lottie szépségére csaptak le Kate Moss esküvőjén.

A szupermodell húga még csak 13 éves, de a családi vonások őt is sikeressé tehetik.
Lottie a július 1-én megtartott Kate Moss-esküvőn debütált koszorúslányként. Nos, az ifjú hölgy szépsége minden fotóst levett a lábáról. A szőke tini csak féltestvére Moss-nak, de kísérteties a hasonlóság közöttük és a történetben, ahogyan felfigyelt rájuk a divatszakma.

Kate is csak 14 éves volt, amikor 1988-ban a New York-i JFK repülőtéren szinte véletlenül felfigyeltek rá, majd pillanatok alatt a divatvilág sűrűjében találta magát.

A Daily Mail írása szerint Lottie világos bőre, tökéletes alakja, karakteres arcéle és magassága is védjegy a sikerhez.
A tinédzser abban is szerencsésebb nővérénél, hogy veke ellentétben ő magasabbra nőtt, mint 170 centiméter, így meghaladja a kifutómodelleknél elvárt alsó határértéket.

Az esküvő pedig, akár egy igazi tündérmese, boldogan végződhet: Kate végre boldog feleség lehet, míg Lottie a modellügynökségek ajánlataiban dúskálhat.

Szerencsére a tinédzser szülei résen vannak, és édesapja tartja magát ahhoz, hogy kisebbik lánya csak 14 éves kora után lépjen kifutóra. És valóban nem árt az óvatosság, hiszen annak idején maga Kate Moss is drog- és alkoholproblémákkal küzdött, ami a fiatal modell gyorsan jött sikerének árnyoldala volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik