Élet-Stílus

Denzel Washington a legkedveltebb

Az amerikaiak kedvenc híressége lett a sokadik virágzását élő 89 éves Betty White, valamint a sármos Denzel Washington - derült ki egy felmérésből.

Az Öreglányok című sorozatból ismert, Betty White színésznő és Denzel Washington a legkedveltebb és a legmegbízhatóbbnak tartott híresség az Egyesült Államokban. Az amerikaiak szerint emellett Betty White a legjobb “reklámarc” is egyben, őt tartják a legalkalmasabbnak, hogy felfuttasson egy céget vagy márkát.

Betty White – az utóbbi években csipkelődő idős nőket játszott olyan filmekben, mint a Sandra Bullock és Ryan Reynolds főszereplésével készült Nász-ajánlat vagy Már megint Te című vígjáték Sigourney Weaverrel és Jamie Lee Curtisszel.

Az 1922-es születésű híresség Denzel Washingtont előzi meg a legkedveltebb és legmegbízhatóbbnak tartott csillagok listáján. Az Oscar-díjas színészt Sandra Bullock, Clint Eastwood, Tom Hanks, majd Harrison Ford követi

A legnépszerűtlenebbek csoportját Paris Hilton vezeti Charlie Sheen előtt. Harmadik helyen áll Britney Spears és Kanye West, és a legkevésbé kedveltek között van Arnold Schwarzenegger is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik