Élet-Stílus

Rakéta a Google+

Az új közösségi oldal tagjainak száma meghaladta a 20 milliót – közölte a ComScore elemzőcég.

A gyors növekedés tehát tovább tart – az oldal megjelenését követő első hétben már 10 milliónál járt – annak ellenére, hogy még mindig csak meghívóval (és Gmail postafiókkal) lehet tagjává lenni. (A Facebookon pénteken bejelentették ugyan, hogy augusztus elsejétől mindenkinek elérhető, ám ezt még ne vegyük készpénznek.)

Vannak meggyőző grafikonok (forrás: Leon Håland )

Vannak meggyőző grafikonok (forrás: Leon Håland

Igazság szerint a Google-nak is 13 év kellett ahhoz, hogy a világ egyik legismertebb márkája legyen, amelynek köszönhetően most egy új termék bevezetése mentén előnyöket élvez.Korai fázisban könnyebb is pozitív képet festeni egy termékről, így az sem meglepő, hogy a jelenlegi felhasználóinak 2/3-a jó véleménnyel van róla. A legnagyobb vetélytársról – a 750 milliós Facebookról – pedig sokaknak rossz.

Nyít a Google+ üzleti részlege is

Hamarosan elérhető lesz a Google közösségi oldala az üzleti felhasználók számára is, jelentette be Christian Oestlien fejlesztési menedzser, ugyanakkor törlik a korai és félreérthető céges regisztrációkat, amelyeket a cégek mint magánszemély tettek. (Ezek az oldalak elvesztik a korai regisztrációból adódó helyzeti előnyüket, amelyeket a Google keresője esetleg értékelt volna.) A menedzser külön kérte a cégek türelmét, várjanak a profoilok kialakításával, mondván egész mást fognak kapni, mint a sima felhasználók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik