Élet-Stílus

Sminkelj, mint egy 5 éves

A Youtube legújabb sztárja, az 5 éves Madison, sminkelési tanácsokat ad nézőinek.

Szemben azokkal a kislányokkal, akik csak a játék kedvéért pakolják szét a mama sminkkészletét, az 5 éves texasi Madison az egészet komolyan veszi. Noha a kislány azért a profikat nem szégyeníti meg, korához képest meglehetősen aprólékosan magyarázza, milyen ecsetekre, púderekre, festékekre van szükségünk a tökéletes smink elkészítéséhez.

A kislányról készült videók persze azonnal meghódították a Youtube-közönséget, van olyan darab, amit rövid idő alatt, már 1,2 millióan láttak. A hozzászólók között persze bőven vannak olyanok, akik kritizálják Madison édesanyját, aki válaszul elmondta: lánya csak a videók készítésének idején sminkelhet.

De ha már Youtube és smink, akkor Michelle Phan. A fiatal vietnami-amerikai lány 2006 óta osztja meg a videomegosztón sminktanácsait és szépségápolási tippjeit. A teljesen hétköznapi, munkában is hordható sminkektől, az alkalmi viseleteken át az extrém változatokig – mint például egy Manga-smink – Michelle mindegyiket lépésről-lépésre magyarázza és mutatja is. 2010-re ő lett az első nő, akinek a legtöbben iratkoztak fel a Youtube-os csatornájára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik