Élet-Stílus

Szabics jön a Vidihez

Kisorsolták az UEFA 2011-2012-es Európa-liga 1. és 2. selejtezőkörének párosait. A Videoton a Grazot kapta, a Fradi örmény, a Paks andorrai ellenfelet. A Kecskemét Kazahsztánba látogat.

Az 1. körben a Ferencváros az örmény Ulissest, a Paks az andorrai UE Santa Colomát kapta ellenfélül.

A Paksot és a Ferencvárost az első körben a kiemelt csapatok közé sorolták. A 2. körben azonban már a kupagyőztes KTE és (továbbjutás esetén) a Paks és a Fradi sem lesz kiemelt.

Az 1. selejtezőkörben a szabályok szerint az elsőként kihúzott csapat lesz a pályaválasztó, azonos országbeli együttesek pedig nem kerülhetnek össze.

A Ferencváros a talán a csoportban leggyengébb Ulissessel fog mérkőzni Örményországban. A Paks a lehető legkönnyebbet kapta első európai kupamérkőzésére: az andorrai UE Santa Colomát, az első mérkőzés Székesfehérváron lesz, június 30-án. A visszavágók időpontja július 7.

A 2. kört július 14-én és 21-én játsszák. Itt egyik magyar klub sem lesz kiemelt. A Paks ellenfele – amennyiben továbbjut – a lett Daugava vagy a norvég Tromsö lesz. A paksiak ismét hazai pályán (Székesfehérváron) kezdenek.

A magyar kupagyőztes KTE-Ereco szintén otthon kezd, ellenfele a kazah Aktobe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik