Élet-Stílus

Álomnyaralás egy kattintásra

A Nők Lapja Café a virtuális állásbörzék mintájára most utazás kiállítást szervez.

Az utazás kiállítások szinte természetes velejárója a tömeg, a feleslegesen gyűjtött szóróanyag és az idegeskedés, hogy talán sose találjuk meg az álomnyaralást. Ezt a folyamatot egyszerűsíti le a Nők Lapja Café, ahol most a virtuális állásbörzék mintájára szerveznek Virtuális Utazás Kiállítást, június 15. és 17. között.

A kiállításon a virtuális standok kiállítói chaten válaszolnak majd az utazni vágyók felmerülő kérdéseire, sőt, a látogatóknak lehetőségük lesz majd arra is, hogy a kiszemelt utat azonnal le is foglalják az utazási irodák honlapján. De nem csak ez szól az internetes utazáskiállítás mellett: a kiállító cégek ugyanis speciálisan erre az alkalomra meghirdetett akciókkal készülnek, nincs belépő, tolongás, se hangzavar, a referensek csak a kérdezőre figyelnek, egy előre összeállított orientációs teszt pedig abban is segít, hogy mindenki megtalálja a saját kedvencét.

A kiállítók listája: Hunguest Hotelek, Best Reisen, Startutazás, Park Inn, Wellwest, Aquaticum Debrecen, Hajdúpark, Hotel Yacht Club, Apollo Thermalhotel & Apartments, Szerviz Iroda Utazásszervező Kft., Szegedi Turisztikai Nonprofit, Ramada Resort Aquaworld, Hajdúszoboszlói Turisztikai Egyesület, Zarzura Travel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik