Élet-Stílus

Lady Gaga a legbefolyásosabb

Az idei listán újoncként szerepel Katy Perry, Christopher Nolan és Natalie Portman. Kiesett a celebek élvonalából Britney Spears és a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe.

Az extravagáns énekesnő a tavalyi 4. hely után idén már első lett a celebek ranglistáján. A tavalyi első Oprah Winfrey a második, Justin Bieber a harmadik helyet szerezte meg.

A Forbes magazin az elmúlt 12 hónapban a szórakoztatóiparban szerzett jövedelem, a médiában való megjelenés és a közösségi oldalakon megszerzett népszerűség alapján rangsorolt. A lista élén végző Lady Gaga 90 millió dollárnyi bevételre tett szert, de nem a közösségi médiában szinte verhetetlen. A tavalyi első Oprah Winfrey több mint háromszor annyit keresett. 290 millió dolláros bevétele 25 millióval kevesebb a tavalyinál, de még így is ő legjobban kereső celeb. A lista harmadik helyén szintén egy énekes található, a 17 éves kanadai tinibálvány Justin Bieber 53 millió dollárt gyűjtött az elmúlt 12 hónapban, és a közösségi médiában is igen jól szerepel. Őket a U2, Elton John, Tiger Woods, Taylor Swift, Bon Jovi, Simon Cowell, LeBron James.
Az idei TOP 100 újonca Katy Perry (12.), Christopher Nolan (47.) és Natalie Portman (75.). Britney Spears és a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe nincs már az emberiség tudati-érzelmi befolyásolásának százas “hatalmi” listáján.

A legnagyobb ugrást Leondardo di Caprio produkálta: 56 hellyel rukkolt feljebb, bár így is csak a 71. Hollywood sztárjai közül Angelina Jolie a 11., férje, Brad Pitt a 45. helyen áll. Pitt volt neje, Jennifer Aniston a 21. lett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik