Élet-Stílus

A Victoria’s Secret tudja, mi a szexi

A fehérneműcég idén is összeállította már-már hagyományos, „Mi a szexi?” listáját.

A cég nem bízta a véletlenre a lista bemutatóját sem: „angyalait”, vagyis a Victoria’s Secretnek dolgozó szupermodelleket – többek között Adriana Limát, Miranda Kerrt és Candice Swanepoelt – kérte fel arra, hogy prezentálják a nagyközönségnek azt, szerintük kié a legszexisebb láb, vagy a legszexisebb mosoly.

A nívós fehérneműcéget 1977-ben egy végzős egyetemista alapította San Fransiscóban: Roy Raymond azután szánta el magát a lépésre, miután fehérneműt próbált vásárolni feleségének, és egyik bolt sem nyerte el a tetszését, így nyitott egy ízlésének megfelelőt. Érdekes, hogy a Victoria’s Secret üzletei a mai napig úgy készülnek, hogy abban a férfiak is jól érezzék magukat: nyugtató fa belső tér, lágy zene, segítőkész személyzet.

A fehérneműket bemutató modellek mára a cég védjegyévé váltak, az angyalok ugyanis legalább olyan népszerűek, mint a Victoria’s Secret maga. A szupermodellek, mint Heidi Klum, Claudia Schiffer, Eva Herzigova vagy Miranda Kerr 6 éve mutatják be minden évben azt, mi számít igazán szexinek.

Íme a listáról készült videó:

AJÁNLOTT LINKEK:

Tudjon meg még többet a fehérnemű óriás történetéről (en.wikipedia.org)
A Victoria’s Secret hivatalos weboldala (victoriassecret.com)
A cég egyik legismertebb angyala – Miranda Kerr (mirandakerr.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik