Élet-Stílus

Új csillag tűnt fel a sminkesek egén

Nagy Julcsi szeretett Madár Veronikával dolgozni.

Nagy Julcsi csak három éve van a szakmában, de már most ígéretes tehetség.
Nem is csoda, hiszen a fiatal lány már 17 évesen sminkecsetet ragadott, és felcserélve a tinik szertelen életét, beállt sminktanulónak a lagnagyobb profikhoz.
Először Gáspár Vikinél tanult, majd Réti Dóri sminkmester tanítványaként bontogatta tovább szárnyait.

A sok gyakorlásnak pedig meglett a gyümölcse, mert a kisebb-nagyobb eredmények után az idén megrendezett Szabolcs Kupa meghozta a valódi sikert a 20 éves lány számára.

A Szabolcs Kupa nevezetű Fodrász – Kozmetikus és Műkörmös versenyen első helyezést ért el Deep purple kategóriában, amelyben a lila szín játszotta a legnagyobb szerepet, melyet kékkel tett látványosabbá. A második helyezés az alkalmi smink kategóriában érte el egy pink, arany csillámos, mélyítő vonalas sminkkel.

Réti Dóri általában egy héttel a verseny előtt elkezdi Julcsi felkészítését, így elég idejük marad a tökéletesítésre.
„Julcsi rengeteget gyakorolt a versenyre, ez volt az első élő megmérettetése, és nem volt hiábavaló. Alkalmi smink témakörben a 2. lett, fantáziasminkben viszont sikerült 1. helyen végeznie, valamint 3 különdíjjal is gazdagabban térhetett haza” – büszkélkedett Dóra a divatsminkes.hu oldalán.

Februárban pedig a keszthelyi Első Kozmetikus- és Fodrászversenyen szintén első lett fantázia- és alkalmi smink kategóriában.

Nagy Julcsi a szép eredmények óta több munkamegkeresést is kapott, de a valódi álom egy magazinfelkérés lenne számára.

Még nincs nagy tapasztalata a celebek terén, de körülbelül két éve sminkelte már a Tv2 Jóban Rosszban sorozatának vörös szépségét, Madár Veronikát.

„Vera nagyon kedves nő. Könnyű természete van, nagyon jó volt vele dolgozni” – emlékszik vissza az akkori katalógusfotózásra.

A hatvani lány csak most kapott rá igazán a versenyzés varázsára, így legközelebb a május 22-ei Szépség Fesztiválon láthatjuk legújabb munkáját az Éj Varázsa elnevezésű kategóriában.

AJÁNLOTT LINKEK: Réti Dóra sminktanfolyam (www.divatsmink.hu)
Nagy Júlia rajongói oldala (www.facebook.com)
Nikso Bolega fotós oldala (www.facebook.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik