Élet-Stílus

Divatshow a Szépművészetiben!

Május 8-án este fél 6-tól nagyszabású divatbemutatóval várja érdeklődőit a Szépművészeti Múzeum.

A Gombold újra! című divatesemény napokon belül megnyitja kapuit. A kezdeményezés újszerűsége abban rejlik, hogy nemcsak a befutott divattervezők, hanem hazai és határon túli tizenévesek pályaműveit is bemutatják aznap. A belépés ingyenes, csak a Szépművészeti befogadóképessége szabhat határt, de aggódni nem kell: aki kiszorul, az a Hősök teréről nézheti meg a show-t a hatalmas kivetítőkön.

A tervezőknek a szigorú zsűri előtt kell helytállniuk, akik: Zoób Kati (divattervező), Baán László (a Szépművészeti Múzeum főigazgatója), Kopek Gábor (a MOME rektora), Novák Péter (előadóművész), Maróy Krisztina (a GLAMOUR főszerkesztője), Tolvai Renáta (a Megasztár 2010-es győztese), a kezdeményező KIM részéről pedig Papp-Váry Borbála (kormányzati kommunikációért felelős helyettes államtitkár).

A Gombold újra! Divat a magyar pályázat fődíjasa 450 ezer forint anyagi elismerésben részesül, kollekciója bemutatkozik a GLAMOUR magazin július-augusztusi számának címlapján, és szakmai út keretében ellátogat a milánói divathét eseményeire. A további helyezettek 350 ezer, illetve 250 ezer forintos díjazásban részesülnek, valamint különdíjak átadására is sor kerül.

A közönségdíjat a divatshow után, az esemény Facebook-oldalán a felhasználók szavazással ítélhetik oda az általuk legjobbnak tartott kollekció tervezőjének.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gombold újra! honlapja (www.gomboldujra.hu)
Gombold újra! Divat a magyar Facebook oldala (www.facebook.com/gomboldujra)
Nagyszabású divatshow a Szépművészetiben (www.nana.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik