Élet-Stílus

Dizájnmajális a munka ünnepén

Rendhagyó ünnepléssel és hagyományos fesztiváli hangulattal készül május elsejére a WAMP (Wasárnapi Művész Piac) a Millenárison.

A WAMP-os május elseje a hagyományos majális kellékeivel – körhintával, vattacukorral és kakasos nyalókával – is várja az érdeklődőket, akik rendhagyó dizájnelemekkel, köztük a tervezők apró meglepetéseivel teleaggatott lila dizájnszalagos májusfával is találkozhatnak. A művészek gondoskodnak arról, hogy a helyszínre érkező látogatóknak sem a hagyományos vasárnapi piaci hangulatról, sem pedig a megszokott május elsejei ünneplésről ne kelljen lemondaniuk.

Összefogva a Halastó Kulturális Egyesülettel, zenés divatbemutatónak – vagy divatos zenélésnek – lehetnek szemtanúi a helyszínre érkezők.Külön erre az alkalomra készített majálisos finomságaival lesz jelen a WAMP Spájz, ahol mindenki kedvére teletömheti piknikkosarát és a fűbe heveredve elfogyaszthatja annak tartalmát.

Anyák napja alkalmából Lollini fotókabinjából különleges ajándékot küldhetnek a piknikezők édesanyjuknak, a kellemes hangulatról pedig az Illegal Sunday együttes és Simon Iddol gondoskodik majd.

AJÁNLOTT LINKEK:

Még több program, még több infó a WAMP-ról (wamp.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik