Élet-Stílus

Kökényből nem lesz George Michael

A Megasztár 5. döntősei közül talán ő az egyetlen, akire nem hatott a folyamatos stílustanácsadás.

Kökény Attila annak idején 2010 legjobb férfihangjaként és jó néhány kilóval vékonyabban hagyta el a TV2 Megasztár című műsorát. Azóta pedig tovább fogyott és a rengeteg fellépése mellett még arra is maradt ideje, hogy megtalálja saját öltözködési stílusát.

Ügyelek a megjelenésemre is, bár az öltözködési stílusomon a műsor alatt sem tudtak változtatni. Hiába próbáltak George Michaelt csinálni belőlem, nem sikerült, hiszen én én vagyok!”- olvashatjuk a Attila vallomását a pink.hu oldalán.

A Divatkreátorok kreatív csapatának ennek ellenére, nem az önfejű Kökénnyel volt a legnehezebb dolguk: inkább a testes Giorgio jelentett kihívást hétről-hétre. Egyébként ha visszaemlékszünk, akkor felidézhetjük, hogy Váradi Csaba divattervező egyszer majdnem meggyőzte Attilát arról, hogy a rockos, George Michaelre hajazó stílus igenis jól állna neki.

Attila stílusa valóban kiforrott és nem enged lényegi változtatásokat, de azt még ő sem tagadhatja, hogy a kezdeteknél még duci, átlagos öltözködésű és kissé csapzott hajú férfiből egy igazi gentleman vált, aki divatos fizimiskájával a nők bálványává érett.

Aki pedig az újabb átalakításokra is kíváncsi, az e hét csütörtökön ne hagyja ki a TV2-őn most induló Divatkreátorok második szériáját.

AJÁNLOTT LINKEK:

Divatkreátor oldala (www.divatkreator.hu)
Nem hagyta magát megváltoztatni a Megasztár döntőse! (www.pink.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik