Élet-Stílus

Felcsútra jön a Real Madrid

Húsvétkor már negyedik alkalommal rendezik meg hat csapat, köztük a Real Madrid részvételével a Puskás Suzuki Kupa utánpótlás labdarúgótornát Felcsúton és Székesfehérváron.

A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián tartott pénteki sajtótájékoztatón azt is bejelentették, hogy a házigazda a Real Madrid Alapítvánnyal közösen a hátrányos helyzetű, részben roma gyerekeket támogató oktatási programot indít RealTanoda Felcsúti Sportiskola az Egyenlő Esélyekért néven.

“Nem véletlen, hogy egy utánpótlás rendezvényen vagyunk jelen. A labdarúgásban mindent újra kell építeni, de ez csak alulról lehetséges. A jövő az utánpótlásban van. Ez a torna pedig kiváló alkalom arra, hogy a magyar tehetségek nemzetközi szinten lemérjék tudásukat, mert ilyen tapasztalatok nélkül felnőttként sem lehetnek sikeresek” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Puskás Akadémia alapítója.

Orbán Viktor miniszterelnök, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítója kicseréli a dokumentumokat, amelyeket Kovács Ferenc, a Puskás Akadémia Szakmai és Irányító Testületének tagja (b), Em

Orbán Viktor kicseréli a dokumentumokat, amelyeket Kovács Ferenc, a Puskás Akadémia Szakmai és Irányító Testületének tagja (b) és Emilio Butragueno, a Real Madrid CF intézményi kapcsolatokért felelős igazgatója írt alá. Fotó: MTI / Illyés Tibor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik