Élet-Stílus

Real: Higuaín újra akcióban

A Real Madrid argentin támadója szerdán először lépett pályára porckorongsérv-operációja után.

November óta először szerepelt mérkőzésen Gonzalo Higuaín, a Real Madrid argentin támadója, akit január közepén porckorongsérvvel operáltak az Egyesült Államokban.

A 23 éves, korábban River Plate-ben is megfordult labdarúgó szerdán végig a pályán volt a Real Madrid Castilla, azaz a B csapat elleni 60 perces edzőmérkőzésen. A lefújást követően José Mourinho, a királyiak portugál edzője elmondta: Higuaín még nincsen tökéletes állapotban, de hamarosan újra számolhat vele. Tehát a visszatéréséről szóló korábbi hírek, miszerint áprilisban ismét hadra fogható lesz, helytállónak bizonyultak.

Higuaín ebben a szezonban – valamennyi sorozatot figyelembe véve – 17 mérkőzésen 10-szer talált az ellenfelek kapujába, mielőtt hátfájdalmai háttérbe szorították. Az előző szezont 29 találattal zárta. A spanyol bajnokságban jelenleg második, a BL-ben a nyolc közé, a Király Kupában döntőbe jutott Real pótlására januárban kölcsönbe megszerezte a Manchester Citytől a togói Emmanuel Adebayort, aki 12 találkozón három gólt lőtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik