Élet-Stílus

Jól öltözött eb társat keres

Kustánczi Lia kiskutyája magányos és keresi szíve ebét. A társkereső akció első lépéseként, Lia dögös, hódító ruhákat válogatott kutyusának.

Roni kutya életét sokan megirigyelhetik. Nemcsak azért, mert a szépséges Kustánczi Lia az „anyukája”, hanem azért is, mert a modellen kívül talán csak Paris Hilton öltözteti ennyit csivaváit.
Lia reméli, hogy jó „anyós” lesz, ezért Roninak elsőként a tökéletes hódító szereléseket kereste meg egy kutyaruha üzletben. Lia szerint a hódításhoz hozzátartozik az ápolt, jó megjelenés, még egy kutyusnál is. A társkereső-kollekció részeként elengedhetetlen az elegáns változat, egy kantáros farmer kockás inggel, egy sportos szerelés, egy vagány kalapos összeállítás és egy menő kutyatáska a gazdinak.

„Roni a mindenem és szeretném, ha találnánk neki egy kis társat. Nagyon jó lenne, ha végre meglelném a kiskutyám jövendőbelijét és Roninak lennének gyerekei is. Már minden készen áll a nagy lagzira, csak a menyasszonyt kell megtalálni, de ilyen vonzó szerelésekben nem lesz nehéz!” – mesélt Lia nevetve a nem mindennapi küldetéséről.

AJÁNLOTT LINKEK:

Doggy Dolly (doggydolly.com)
Koti kutyaruhák (kotidogfashion.hu)
Dog Things (dogthings.eu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik