Élet-Stílus

Dzsudzsák, Hajnal és Elek nem edzett

Dzsudzsák Balázs, Hajnal Tamás és Elek Ákos nélkül edzett kedden délelőtt a Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar labdarúgó-válogatott.

A magyar szövetség honlapja szerint a három játékos orvosi vizsgálatokon vett részt, de a délutáni tréninghez már csatlakozni fognak.

A combhajlító izmát fájlaló Elek teljes értékű tréninget végezhet, a PSV Eindhovenben szereplő Dzsudzsák és a Stuttgartban játszó Hajnal viszont a következő napokban speciális munkát végez, s közben folyamatosan kezelik majd sérüléseiket.

Az már hétfőn kiderült, hogy Egervári Sándor szövetségi kapitány a pénteki budapesti mérkőzésen is számíthat az oldalsó hasfalhúzódást szenvedett Dzsudzsákra, a combsérüléssel bajlódó Hajnal viszont valószínűleg csak jövő kedden, az amszterdami találkozón lesz bevethető.

Kedden délelőtt a válogatott keret többi tagja a pénteki meccsen alkalmazandó taktikai elemeket gyakorolta. A csoportjában második helyen álló magyar csapat pénteken 20:30 órától, telt ház előtt fogadja majd a vb-ezüstérmes, csoportelső hollandokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik