Élet-Stílus

Gattuso: “ennyi nem elég”

Gennaro Gattuso, az AC Milan labdarúgócsapatának kapitánya szerint a mostanában mutatott teljesítmény nem elég ahhoz, hogy olasz bajnok legyen jelenleg listavezető alakulata.

A középpályás elismerte: némi aggodalom mutatkozik a játékosok körében, miután a közvetlen üldöző városi rivális, címvédő Internazionale két pontra feljött.
“A félelem érzékelhető – jelentette ki a Sky Sportnak nyilatkozva. – Érthető, hogy van miért aggódni, ha a csapat két forduló alatt csak egy pontot szerez.”

Március 13-án a Milan hazai pályán 1-1-et játszott a Barival – azon a mérkőzésen Rudolf Gergely szerezte a vendégek gólját -, majd 19-én 1-0-ra kikapott Palermóban.

“Két gólt ajándékoztunk oda utóbbi két meccsünkön, miközben sok helyzetünk ellenére csak egyet szereztünk. Kérlelhetetlenebbnek, határozottabbnak kell lennünk, és szükségünk van egy kis szerencsére is. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy ilyen helyzetben valami többletre van szükség, amit jelenleg csinálunk, nem elég, a mi hibánk is, hogy így alakul a helyzet. Előre kell tekinteni, és jól fel kell készülni a derbire” – utalt a két csapat április 2-i összecsapására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik