Élet-Stílus

Sírva fakadt a nagyot hibázó Inter-kapus

A 3-2-re megnyert müncheni meccsen nagyot bakizó Júlio César sírva fakadt, amikor csapattársa, Goran Pandev megszerezte a továbbjutást jelentő gólt a címvédő Internek a Bayern ellen.

„Az a hiba megrémített, még sohasem bakiztam ekkorát, és pont most kellett ennek megtörténnie, egy ilyen fontos mérkőzésen. Nagyon sajnálom…” – utalt az Inter kapusa arra, hogy Arjen Robben lövése után kipattant róla a labda, amelyet aztán Mario Gomez a kapuba emelt, és ezzel egyenlített a BL nyolcaddöntőjének müncheni visszavágóján.

A 31 éves brazil kapus szavaihoz csak annyit, nem biztos, hogy tökéletes a memóriája, hiszen a milánói találkozón szintén nem tudta megfogni a labdát Robben próbálkozása során, amit akkor ugyancsak Gomez helyezett a hálójába.

„A müncheni hibám után legszívesebben hazamentem volna, de gyorsan magamhoz tértem, és bíztam abban, hogy továbbjuthatunk. Azért, hogy ez sikerült, dicséret illeti a csodálatos társaimat, akik nagyon kemény munkával fordították meg a mérkőzést. Amikor Pandev megszerezte a győztes gólt, bevallom, sírni kezdtem, mivel érzékeny ember vagyok” – tette hozzá a brazil hálóőr, aki most minden lenne, csak jó kapus nem, ha végén, a 88. percben nincsen Pandev gólja. De volt. Az Inter 1-2-ről fordítva nyert.

„Ez volt pályafutásom legfontosabb gólja, annál is fontosabb, amit a klubvilágbajnokság döntőjében szereztem. A családomnak, a klubnak és mindazoknak ajánlom ezt a gólt, akik hittek bennem, remélem, ezzel megháláltam a bizalmukat” – így a macedón csatár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik