Élet-Stílus

Megvédte Gallianót a feljelentője

Philippe Virgitti a divatcsászár védelmére kelt.

“Számomra ez csak egy kis kocsmai vita volt” – mondta a Starpulse-nak Philippe Virgitti, az a férfi, akit – barátnőjével együtt – tucatnyi tanú előtt sértegetett John Galliano divattervező.

Az ittas divattervező ellen akkor azért indult feljelentés, mert antiszemita kijelentésekkel illette a párt a La Perle nevű bárban, aminek végkifejlete egy rendőrségi ügy lett. Később előkerült egy korábbi videó felvétel , amin Galliano ugyanabban a bárban antiszemita megjegyzéseket tesz egy másik párra, és közli, hogy szereti Hitlert. Az esetet pedig a Dior-háztól való elbocsájtása követte.

A rendőrségen a megsértett férfi és barátnője panaszt tettek Gallianóra, aki a történtekre egy viszontkeresettel reagált, amiben az állt, hogy zaklatta őt a pár.

Philippe Virgitti sem gondolta, hogy lavinát indít el a feljelentéssel és legutóbb azt nyilatkozta, hogy nem akarta tönkretenni a divatgurut.

“John Galliano nem ezt érdemli, nem szeretném, ha tönkretennék. Remélem, hogy tanul a történtekből, és ezen túl majd egy kicsit kevesebbet iszik, és visszatér a ruhákhoz, a show-khoz, amikhez annyira ért”– nyilatkozta Virgitti.

AJÁNLOTT LINKEK:

Megvédte Gallianot a lezsidózott férfi (www.velvet.hu)
Galliano megúszhatja (www.hír24.hu)
Kirúgta tervezőjét a Dior (www.hír24.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik