Élet-Stílus

Kate Moss hátsó oldala

Sokan gondolhatják úgy, hogy szívesen belebújnának egy szupermodell bőrébe. Pedig a divat lányainak is megvannak a szépséghibái, melyekkel nap, mint nap megküzdenek.

A narancsbőr, mint ismeretes korunk csúnya bőrproblémája. Nők ezrei küzdenek ellene, mégis nehéz legyőzni a makacs zsírréteget. A női lélek egyik ismérve pedig az, hogy szereti, ha szolidárisak vele és másnak is az a baja, ami neki.

Kvázi jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül a hepehupás hátsóval. Ennek legújabb kampánymodellje is lehetne a birt származású szupermodell Kate Moss. A napokban megrendezett Louis Vuitton-bemutatón villantotta meg korán sem tökéletes hátsóját. A falatnyi sortban kifelé jövet még tökéletesen karcsú gazellának tűnt, de amint hátat fordított a nagyérdeműnek, a modell hibáira is fény derült.

A Stylelist.com egy határozottan látványos, túrószerű textúrának” jellemezte Kate combjain látható bőrfelületet, ezzel is bővítve a cellulitra használt kifejezéseink tárházát.
Moss
-ról nem ez az első alakját bíráló fotó. Pár éve egy monokinis paparazzi fotóval sokkolta közönségét, és a térdkalácsai is megkapták már a kemény kritikát.

Rosszindulatú pletykák szerint a világ legrondább szupermodelljeként is számon tartott Kate már zsenge kamaszkorától drogfüggő és az elvonókúrákon is messziről köszönnek neki.
A megereszkedett bőr természetesen lehet ennek is a következménye, de mindezek ellenére még mindig az egyik legkeresettebb manökenek egyike.

Idehaza amellett, hogy népbetegség a narancsbőr, mégsem lehet modelljeinknél nagyszámban felfedezni a göröngyös bőrtextúrát. Kustánczi Lia például rendszeresen masszíroztatja magát, odafigyel az étkezésére és a következetes sporttal látványosan sima bőrre tett szert. A szép bőr titka mindenkinek elérhető a kellő odafigyelés és életmód mellett.

AJÁNLOTT LINKEK:

Megnyugtató: még Kate Moss is narancsbőrös (www.velvet.hu)
Karcsú combok titka (www.hír24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik