Élet-Stílus

Batista nem számít Messiékre

Az argentin szövetségi kapitánynak nem ment el az esze: Sergio Batista csak a venezuelaiak elleni barátságos mérkőzésen tekint el az európai légiósok szerepeltetésétől.

A szakember a felmérő találkozón elsősorban arra kíváncsi, hogy az argentin bajnokságban szereplők mire lehetnek képesek, így 23-as listáján hiába keresgéljük Messi, Tévez, Pastore vagy Di María nevét. Az Estudiantes és az Argentinos Juniors nem delegál játékost a keretbe, a két klub külön kérte, hogy a Libertadores-kupában szereplésre tekintettel futballistái kapjanak „felmentést”.

A listáról hiányzik a válogatottból alighanem kikopó veterán Martin Palermo, illetve a Boca Juniors védője, Clemente Rodriguez is.

Az argentin keret
Kapusok: Agustin Marchesin (Lanús), Javier Garcia (Boca Juniors)
Védők: Luciano Monzon (Boca Juniors), Jonathan Maidana (River Plate), Gaston Diaz (Vélez Sarsfield), Julian Velazquez (Independiente), Fernando Tobio (Vélez Sarsfield), Lisandro Lopez (Arsenal de Sarandi), Ismael Quilez (Colón)
Középpályások: Diego Valeri (Lanús), Cristian Chavez (Boca Juniors), Fabian Rinaudo (Gimnasia), Luciano Aued (Gimnasia), Franco Razzotti (Vélez Sarsfield), Claudio Jacob (Racing Club), Ivan Pillud (Racing Club), Maximiliano Moralez (Vélez Sarsfield), Matias Defederico (Independiente), Ariel Rojas (Godoy Cruz)
Csatárok: Pablo Mouche (Boca Juniors), Juan Manuel Martinez (Vélez Sarsfield), Mauricio Sperdutti (Newell’s Old Boys)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik