Élet-Stílus

Luis Fabiano hazatér

A Sevilla futballistája napokon belül csatlakozhat a Sao Paulo keretéhez. A brazil klub 7.6 millió eurót ajánlott a spanyoloknak, akik rövid hezitálás után elengedték a játékost.

A Sao Paulo hivatalos honlapján jelentette be, hogy sikerült megszerezni a brazil válogatott csatárt. Fabiano négy évre írt alá, s az egyesület a kommünikében arra is kitért, hogy négyhavi tárgyalás-sorozat eredményeként sikerült elcsábítani a 30 esztendős klasszist.

A futballista jövő héten vissza is utazik szülőhazájába – az FC-nél nem lesz ismeretlen számára a környezet, hisz 2001 és 2004 között már játszott az egyesület színeiben.
„A pénz nem minden. Szinte repesek az örömtől, hogy hazatérhetek. Abban a csapatban játszhatok, amelyik hozzám mindig is a legközelebb állt. A klubtól rengeteget kaptam, s ezt igyekszem majd gólokkal törleszteni” – fogalmazott a játékos a klub oldalán.

Fabiano 2005-ben lett a Sevilla játékosa, s a spanyoloknál töltött öt és fél év alatt 106 gólt szerzett. Hat kupát, ebből két UEFA-serleget nyert a Sevillával.

A 30 éves brazil válogatott csatár tavaly augusztusban 2013 nyaráig hosszabbított a spanyol egyesülettel, a jelenlegi idényben azonban sérülések és formaingadozás miatt nem tudta a maximumot nyújtani, igaz, tíz góljával így is a csapat legeredményesebb játékosa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik