Élet-Stílus

A Kemény-csapat a nemzeti ünnepen is gyakorol

Kemény Dénesnek, az olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányának a meghívottjai a most következő hosszú hétvégén folytatják a felkészülést az év fontos feladataira.

Ez azt is jelenti – derült ki a nemzeti együttes honlapja, a www.vlv.hu csütörtöki híréből -, hogy a játékosok a nemzeti ünnepen, március 15-én is gyakorolnak majd.

A szakvezető három kapusnak és tizennégy mezőnyjátékosnak küldött meghívást. Az olasz Pro Recco érintett magyarjai – Kásás Tamás és Madaras Norbert – most nem lesznek jelen az összetartáson, emellett annyi változás történt még a február végi Volvo Kupa hetében négy hivatalos mérkőzést játszott társaság összetételében, hogy kapusposzton a honvédos Gergely István helyett ezúttal a sérüléséből felépült egri Szécsi Zoltán kap lehetőséget.

A meghívottak
Kapusok: Baksa László, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Kiss Gergely, Salamon Ferenc, Szivós Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik