Élet-Stílus

Zsebedben a Világ!

Az okostelefonok és közösségi oldalak sikere egyre inkább töretlen, ami talán nem véletlen, hiszen mind a szociális oldalak, mind az okostelefonok elősegítik, hogy könnyedén kapcsolatba léphessünk családunkkal, ismerőseinkkel, barátainkkal, üzletfeleinkkel, és ha úgy tartja kedvünk az egész világgal.

Elengedhetetlen kelléke lett mindennapjainknak a telefon és az internet, így bátran kijelenthetjük, hogy lassan mindenki zsebében lapulni fog egy Jolly Joker, vagyis az okostelefon, mivel ez a készülék ötvözi az internetet és a mobilt. Úgy is mondhatnám, hogy egy miniszámítógépként van jelen az életünkben, ami nemcsak magánemberként fontos, hanem az üzleti életben is.

Igen, ez egy virtuális világ, ami elősegíti, hogy könnyedén hozzájussunk információkhoz, vagy nyomon kövessük a közösségi oldalakon ismerőseink gondolatait, napjait, de ma már lehetőségünk van arra is, hogy az üzleti életben is így ismerkedjünk, tájékozódjunk.

Zsebedben a Világ! 1

Igen hamar felismerték, hogy mekkora sikere van a különböző szociális oldalaknak, ami kapcsán remek ötlettel rukkoltak elő. Létrehoztak egy oldalt, ami virtuális irodaként funkcionál, ami segíti a kapcsolatépítést és üzleti lehetőségek tárházába csöppen az a felhasználó, aki regisztrált tagként szerepel.

Ezen az oldalon minden információt begyűjthetünk, ami az üzleti élettel kapcsolatos. Olvashatunk cikkeket, chatelhetünk más tagokkal, kutathatunk új lehetőségek után, vagy akár ajánlatokat tehetünk leendő üzletfeleinknek.

Megoszthatjuk jó, vagy rossz tapasztalatainkat egymással, de kedvezményeket is adhatunk, vagy alkudhatunk ki a termékekre, szolgáltatásokra. Ez a fórum egy meglehetősen új és hatásos eszköze az üzletelésnek, ezért nem meglepő, hogy az utóbbi évben többszörösére dagadt a regisztráltak száma. A közép és kis vállalkozók most már nemcsak magánemberként lehetnek jelen különböző közösségi portálokon, hanem az üzleti életben is élvezhetik a XXI. század adta lehetőségeket.

A legnagyobb előnye, hogy nincs költsége és a regisztráltak prezentálhatják képek, videók, bemutatkozók formájában cégüket, tevékenységüket külföldön és belföldön egyaránt, hiszen a nemzetközi vállalkozók is jelen vannak a közösségben. És hogyan termelhet ez az oldal még több hasznot a vállalkozók számára? Ha mindig jelen vannak és követik az eseményeket, így nem kérdés, hogy segítségünkre lehet-e egy okostelefon a cég fejlődésében.

Már csak az a kérdés, hogy melyik okostelefon való a zsebünkbe? A Vodafone segít dönteni, ezért új megoldásokkal rukkolt elő, hogy gyorsan reagálhassunk a változásokra. Ha kiválasztottuk okostelefonunkat, megtalálhatjuk hozzá a kedvezményes előfizetést is.

A Surf csomagokban 100 MB adattartalom van, ami a napi hírolvasást, emailezést teszi lehetővé kedvező havidíjért. Ha ez nem lenne elég, akkor további kiegészítő adatcsomag vehető igénybe. Túlforgalmazási díj nincs, tehát nem kell aggódni a magas költség miatt.

További információk! >>>

Ajánlott videó

Olvasói sztorik