Élet-Stílus

Madonna Kelly Osbourne-ban született újra

Napvilágot láttak a várva várt Material Girl fotók - az Osbourne lány vékonyabb és dögösebb, mint valaha.

Ritkaság, hogy egy zenei legenda átnyargaljon a divatiparba és ott is sikeres legyen. Az azonban még ritkább, hogy ezután, felkérjen egy szintén zenei legendát, aki ezt követően óriási sikert arat az előbbi modelljeként. Ilyen csak a mesében létezik!

Madonna pedig köztudottan szeret meséket írni. A Londoni Rózsák címmel elindult gyerekkönyvek után most lánya, Lourdes Leon karrierjét írja mesésre. Lola Material Girl nevet viselő kollekciója úgy robbant be a divatba, mint annak a rendje. Modelljük, a nemrég lefogyott Kelly Osbourne mindenkit megvadított. A fotók hátterében graffitinek álcázva feltűnik a szöveg is, miszerint a kollekció az igazi Material Girl, azaz Madonna szellemi terméke.

A ruhák és képek hangulata egy az egyben Madonna 80-as évekbeli vadóc korszakát idézik elénk- azt, ahogy őt igazán megismerhettük. A drótkerítés, a graffitik és a stúdióbelsőre emlékeztető részletekben Kelly egyszerre önmaga és Madonna alteregója. A szenzációs fotókat Brooke Nipar fotós készítette el.

„Rengeteget építettem be saját stílusomba Madonna ’80-as évekbeli öltözködéséből, s emellett azt is csodálom, ahogyan Lola öltözködik, és viseleteivel hű marad önmagához” – mondta Kelly, majd hozzátette: „Hatalmas megtiszteltetés részese lenni ennek a kampánynak és hihetetlen élmény volt Madonnával és Lolával dolgozni. A Material Girl egyedülálló, mert a magas divatot képviseli, ami bárki számára elérhető a Macy’s üzleteiben.”

Nemcsak a szőke énekesnő rajong Madonnáért, az érzés ugyanis kölcsönös: „Kelly egy igazi anyagias lány: dögös és egyedi stílusérzéke van, amit Lola és én imádunk” – mondta Madonna.

A 26 éves Kelly minden eddiginél magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb. S bár úgy nyilatkozott, hogy még mindig alig hiszi el ezt az egészet, s arra vár, hogy valaki megcsípje, azért nem tudja letagadni felhőtlen örömét.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kelly Osbourne’s Material Girl Ad Campaign (www.fashionetc.com)
Material Girl 2011 SS (www.fashiontime.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik