Élet-Stílus

A Chelsea folytatná a nagybevásárlást

A londoniak nyáron az Inter és a Dortmund csapatából erősítenék meg keretüket. Az angol fővárosban merész terveket szövögetnek.

A Chelsea nem teketóriázik, a BL-címvédő milánóiak játékmesterével, Wesley Sneijderrel erősítene. Az angolok a korosodó Frank Lampard helyettesét keresik, s a holland vb-ezüstérmes remek pótlónak ígérkezik. A La Gazzetta dello Sport úgy értesült, a londoniak a puhatolózó tárgyalásokat már elkezdték. Nem lesz egyszerű dolguk: Sneijer 2013-ig renelkezik szerződéssel Milánóban, azaz olcsón aligha vált majd klubot.

A Stamford Bridge-en a középpálya mellett a csatársorba is keresnek egy bevethető embert. A kékek kiszemeltje Lucas Barrios, aki idén remekelt a Bundesligát minden bizonnyal besöprő dortmundiaknál: a futballista kivásárlási ára 20.4 millió euró.

A Chelsea folytatná a nagybevásárlást 1

Az argentin születésű, de paraguayi válogatott Barrios a héten közölte, hogy szívesen kipróbálná magát az angol vagy a spanyol bajnokságban – a londoniak jelezték, hogy látnak benne potenciált. Az angol érdeklődés azonban a Sport Bild szerint nem új keletű, de a talkSPORT is úgy tudja, a Didier Drogbát is pótolni igyekvő Chelsea megfigyelői már hónapok óta nyomon követik a futballista játékát.

Barrios idén 23 német bajnokin 11 gólt szerzett, kontraktusa 2014-ig érvényes a Westfalenstadionban (Signal-Iduna-Parkban).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik