Élet-Stílus

Mit keresett Lady Gaga a manökenek között?

Egyetlen show erejéig meglepte közönségét az excentrikus énekesnő, és beállt a profi modellek közé. A párizsi Thierry Mugler-divatbemutatón ámulatba ejtette a nézőteret.

Gaga a színpadot már régen újraértelmezte, és fellépései inkább hasonlítanak egy extrém divatshowra, mintsem egy átlagos koncertre. A divat világában is megvetette már a lábait, és legújabb Born This Way című albumának klipje is óriási siker lett. A botrányhősnő baráti kapcsolatot ápol Thierry Mugler divattervezővel és annak kreatív csapatával, majdhogynem minden produkciójához beválogat egy-egy látványos Mugler-kreációt. Gaga szerda este néhány órával a kezdés előtt felrázta rajongóit a Twitteren keresztül: hírül adta, hogy fellép a gótikus helyszínen megrendezett divatshow-n.

A szőkeség egyik saját dalára, több öltözéket is bemutatva vonult be a különös hangulatú színpadra.
Először cigarettázva egy áttetsző fekete felsőben és fekete melltartóban, latexszerű fekete szoknyában, hosszú szőke copfjain fekete svájci sapkát viselve pózolt.
A második összeállításban kalappal és fátyollal kiegészített fehér ruhában láthatta a közönség a táncos koreográfiákat sem mellőző énekesnőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik