Élet-Stílus

Van Persie nem játszik ellenünk?

Kérdésessé vált Robin van Persie szereplése a magyar-holland Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, miután vasárnap térdsérülést szenvedett.

Az orvosok szerint az Arsenal 27 éves támadójának előreláthatólag legalább három hetet kell pihennie, azaz jövő héten biztosan nem léphet pályára a Barcelona otthonában, a BL-nyolcaddöntő visszavágóján, és meglehet, a magyar-holland Eb-selejtezőt is kénytelen lesz majd kihagyni, miután térdsérülést szenvedett a Ligakupa-döntőben.

„Sajnos rossz hírt kaptunk a vizsgálatokról. Három hétig biztosan nem számíthatok rá, de akár hosszabb időt is igénybe vehet a felépülése” – nyilatkozta a Barcelona elleni „odavágón” eredményes holland csatárról Arsene Wenger, az „ágyúsok” francia mestere.

A magyar válogatott március 25-én a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a világbajnoki ezüstérmes hollandokat, majd négy nappal később Amszterdamban mérkőzik meg egymással a két együttes. Az Euróa-bajnoki selejtezős csoportban jelenleg Hollandia áll az élen 12 ponttal, mögötte Egervári Sándor csapata a második kilenc ponttal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik