Élet-Stílus

Az Oscar-gála legdögösebb ruhái

Az esemény elbűvölő háziasszonya Anne Hathaway volt, aki hol egy vadító Valentino-estélyiben, hol egy vicces férfi öltözékben szórakoztatta a nagyérdeműt.

Az idei Oscar-díjátadó zökkenőmentesen, botrányok nélkül, mondhatni jó hangulatban zajlott, amiről az est házigazdái: Anne Hathaway és John Franco gondoskodtak.
A díjazottakon túl ismét nagy sikert arattak a ruhák is. 2011-ben a visszafogott, klasszikus vonalak voltak jellemzőek, de hódítottak a csillogó anyagok is a sötét színek mellett.

A klasszikus vonalak képviselői gyönyörű ruhacsodákba bújtak. Natalie Portman a legelbűvölőbb kismamaként vette át a Fekete hattyúban nyújtott alakításáért járó díjat. A Rodarte-divatház álltal tervezett lila estélyi kiemelte ragyogó szépségét és gömbölyű pocakját.

Scarlett Johansson szintén lilában érkezett, egy csupa csipke, mély hátkivágású estélyiben.
Halle Berry-től már megszoktuk, hogy anyukaként is a legdögösebb sztárok között szerepel.
A Marchesánál tervezett hosszú, ezüsttel díszített, tüllös ruhájában nagy feltűnést keltett most is.

Idén az Oscar-gála legkedveltebb színe a fekete volt. Sharon Stone, Maria Menounos, Reese Witherspoon is sötét estélyiben érkezett a rangos eseményre.

A vadító színek is nagy szerephez jutottak: a már említett Anne Hathaway piros Valentino-ruhája mellett Sandra Bullock, Jennifer Hudson és az egy hónapja szült, csinos Penélope Cruz is vörösben érkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik