Élet-Stílus

Megtámadtak egy válogatott labdarúgót

Egy bevásárlóközpont parkolójában kétszer is rálőttek Luis Bolanos ecuadori válogatott labdarúgóra.

A négyszeres válogatott középpályást Ecuador fővárosában, egy bevásárlóközpont parkolójában támadta meg két ismeretlen, feltehetőleg rablási szándékkal. Kétszer is rálőttek a 25 esztendős Luis Bolanosra, a golyó a jobb vállát és a jobb karját érte.

Jelenleg egy észak-quitói kórházban ápolják a Bolanost, akinek az állapota nem életveszélyes az intézmény tájékoztatása szerint, és ezt később egy helyi rádiónak nyilatkozva klubjának, az LDU Quitónak igazgatója, Esteban Perez is megerősítette.

A korábban Brazíliában, a Santosnál és az Internacional is megfordult Luis Bolanos idén tért vissza nevelőegyütteséhez, a quitói Liga Deportiva Universitariához (LDU), amellyel 2008-ban megnyerte a legrangosabb dél-amerikai klubsorozatot, a Copa Libertadorest.

Dél-Amerikában nem ritka a hasonló történés: nagy nyilvánosságot kapott a paraguayi Salvador Cabanas esete, akit 2010 januárjában egy mexikóvárosi bárban lőttek fejbe, de sikerült megmenteni az életét. A nagy tehetségnek tartott 19 éves brazil William Morais ugyanakkor nem élte túl, amikor idén februárban rablók tüzet nyitottak rá az autójában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik